Chat with us, powered by LiveChat
01/8877-628

Predstavljamo Bioskin sprej za dezinfekciju ruku

Trenutno nam se savjetuje da redovno operemo ruke, barem 20 sekundi, kako se virusi i bakterije ne bi proširili na druge ljude i predmete. Savjetuje se da ako nemamo neposredan pristup sapunu i vodi, upotrijebimo sredstva za dezinfekciju ruku na bazi alkohola.

Međutim, za osobe s posebno suhom kožom ili kožnim problemima, atopičnom kožom ili crvenilom pretjerano pranje ruku može rezultirati oštećenjem kože i bolnim rukama. Čak i pojedinci sa zdravom kožom mogu to osjetiti, prekomjerna upotreba sapuna i sredstava za čišćenje može uzrokovati pucanje I isušivanje kože

U nastavku se nalazi nekoliko savjeta koje želimo podijeliti:

Operite ruke sapunom i vodom, a zatim hidratizirajte

Koristite sprej za ruke na bazi alkohola, pa nakon njega hidratizirajte

Redovito mažite ruke

Prilikom pranja posuđa ili korištenja sredstava za čišćenje koristite rukavice za zaštitu ruku

Nakon pranja ruku, obrišite papirnim ručnikom ili maramicom za jednokratnu upotrebu

Ne trljajte suhe ruke

Mnogo antiseptičkih i antibakterijskih sprejeva i gelova prilično je oštro za kožu. Općenito, antiseptički sastojci nisu potrebni za higijenu ruku ako koristite pravilnu tehniku pranja ruku sapunom 20 sekundi uz upotrebu tople vode.

Nastavite voditi računa o svojim rukama tijekom ovih zahtjevnih vremena. Nažalost, kako sada i svi znamo, često pranje ruku ih prilično isušuje. Povrh svega, kada patite od već suhih ruku, upotreba sredstava kao što su dezinfekcijska sredstva za čišćenje ili pranje ruku sintetičkim sapunima zaista mogu dodatno oštetiti kožu. Naši vjerni kupci već godinama koriste naš Bioskin Zeoderm kremu za popravak i njegu kože.

Naša Zeoderm krema sadrži mnogo prirodnih sastojaka koji mogu pomoći ublažiti svrbež, crvenilo i nadraženu kožu. Sastojci kao što su ulje jojobe i laneno ulje dva su moćna sastojka iz prirode koji mogu dramatično pozitivno utjecati na borbu s nadraženom kožom. Jedan od sastojaka, koji nas najviše izdvaja i po čemu je Zeoderm tako jedinstven, je vulkanski mineral Zeolit (po njemu je i Zeodermu dobio ime!).

Također, preporučujemo upotrebu našeg Bioskin gela za tuširanje kao sapuna za pranje ruku. Naš gel je prirodan i namijenjen za nježno čišćenje suhe, nadražene i osjetljive kože

Mali savjet našeg generalnog direktora: “Kad patite od suhe kože, koristite Bioskin gel za tuširanje kao sapun za pranje ruku kako biste umirili i hidratizirali kožu čak i prilikom pranja ruku. Sada zasigurno znamo koliko je nevjerojatno važno redovito prati ruke Međutim, za one od nas sa suhim rukama, upotreba sapuna na sintetičkoj bazi ili sredstva za dezinfekciju kože može dodatno dehidrirati kožu, čineći je iritiranom I crvenom. Jednostavno prelijte gel za tuširanje u posudicu s pumpicom i koristite kao bilo koji drugi tekući sapun za ruke, a ruke će vam na tome biti vrlo zahvalne! “

Također imamo uzbudljivu novost, a to je Salcura sprej za dezinfekciju ruku.

U posljednjih nekoliko tjedana često su nas pitali možemo li proizvesti prirodni dezinficijens kože koji odgovara osjetljivoj koži. Nažalost, vrlo je teško, skoro nemoguće proizvesti sredstvo za dezinfekciju ruku koji učinkovito ubija bakterije bez korištenja nekog oblika alkohola – sastojka koji inače, naravno, ne koristimo, jer može isušiti kožu (osim svih onih masnih alkoholi naravno!). Stoga smo usko surađivali s našim timom kako bismo pokušali stvoriti sprej za dezinfekciju za sve one koji još uvijek imaju vrlo osjetljivu i iritiranu kožu.

Naš sprej za dezinfekciju sadrži eterična ulja lavande i čajevca, koji su, kao što svi znate, divni prirodni sastojci za dehidriranu kožu. Imajte na umu, međutim, da naš sprej za ruke još uvijek sadrži etilni alkohol kako bi osigurali da ubija te bakterije, pa ako imate ispucanu kožu – budite oprezni da ne peče previše (i pomoću Zeoderma pomozite rukama da ostanu nahranjene.

[]