Chat with us, powered by LiveChat
01/8877-628

Želite se riješiti tih malih nepravilnosti na koži?

Za nas ste savršeni u svakom slučaju, ali možemo zamisliti da želite da vasa koža izgleda glatko i bez mrlja.
Bez straha, naši savjeti i naravno prava njega će vam pomoći na tom putu.

Naš savjet

Sa ACTIV proizvodima koji se bave teškim aknama i dnevnim proizvodima za održavanje čiste i zdrave kože, Antiac linija pogodna je za sve tipove kože, čak i osjetljivu, i idealan za one koji traže prirodnu i nježnu terapiju bez kemikalija, te nisu spremni na kompromis u pogledu kvalitete i učinkovitosti.

 

Antiac ACTIVE linija uključuje tekući sprej za velika područja lica i tijela, te gel serum  koji se koristi na problematičnim mjestima ili dijelovima. Bez benzoil peroksida, antibiotika, SLS, parabena, parafina, lanolina, ftalata i agresivnih kemikalija, Antiac ACTIV sadrži 100% prirodno aktivnih sastojaka. Za najbolje rezultate upotrijebite zajedno s Antiac DAILY proizvodima za čišćenje.

Antiac sprej

Ovaj intenzivni prirodni sprej posebno je dizajniran za kožu sklonu aknama. Idealan je za korištenje na licu ili na bilo kojim drugim dijelovima tijela pogođenim aknama.

Antiac gel serum za lice

Gel serum je idealan za upaljene prištiće ili akne. Nanosite ga direktno na problematično mjesto u maloj količini. Prve rezultate pokazuje već unutar 4 sata.

Ovaj pH neutralni tretman lica nudi učinkovito svakodnevno čišćenje kože sklone aknama, prištićima, miteserima i bubuljicama. 98% prirodno!

Antiac vlažne maramice

Izvrsno za uklanjanje stvrdnutog sebuma iz pora, ove su maramice raskošne, posebno oblikovane i napravljene da ostanu vlažne od prve do posljednje maramice u pakiranju.

Prirodno rješenje za problematičnu kožu!

Odgovaramo na najčešće postavljena pitanja...

Antiac linija sastoji se od 4 proizvoda, dva ACTIV proizvoda za dubinsko čiščenje i potporu, sprej i serum gel, te dva DAILY proizvoda za svakodnevno održavanje. Uobičajeno preporučamo upotrebu ACTIV asortimana kada osjećate da je vašem licu potrebna intenzivna njega, DAILY proizvodi mogu se koristiti u danima kada je vaša koža malo smirenija i potrebno joj je nježno svakodnevno čišćenje.

Antiac proizvodi su ispunjeni prirodnim uljima i ekstraktima koji su osmišljeni kako bi pomogli koži. Osim toga sadrže klinički dokazane sastojke Skinwell DFA i ZPA plus. Ove posljednje svije komponenete imaju dokazanu sposobnost da značajo smanje bakterije povezane sa simptomoma akni. Prirodna ulja i ekstrakti koji zadrže mnogo vitamin i mineral osigurati će vašem licu odgovarajuće hranjive tvari kako bi pronašli zdravu ravnotežu.

Koža svale pspbe ke drugačija pa neki univerzalan rok za pojavljivanje rezultata ne postoji. Vaša koža će zasigurno biti zdravija već nakon nekoliko tjedana korištenja. Zbog toga vam dajemo probni period u trajanju od 14 dana na sve proizvode kupljene kod nas.

Ponosni smo na to da svi Salcura proizvodi imaju “Vegan friendly” i “Cruelty free” oznake koji označavaju da Salcura proizvodi nisu testirani na životinjama i pogodni su za vegane