Chat with us, powered by LiveChat
01/8877-628

Politika zaštite osobnih podataka

Politika privatnosti

UVOD

RONDO MONDO d.o.o. kao pravna osoba koja obavlja djelatnost prodaje proizvoda i usluga  obrađuje Vaše osobne podatke radi postizanja navedene  poslovne svrhe i isporuke proizvoda.
Ovom Politikom privatnosti RONDO MONDO d.o.o. daje na uvid način obrade i zaštite Vaših osobnih podataka.
Ova Politika privatnosti usklađena je sa Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća od 27. travnja 2016. godine, dalje u tekstu Opća uredba o zaštiti podataka odnosno  GDPR.
Stupanjem u ugovorni odnos sa RONDO MONDO d.o.o. povjeravate nam svoje osobne podatke.

OPĆE INFORMACIJE

Voditelj obrade Vaših osobnih podataka:
RONDO MONDO d.o.o.
Joze Martinovića 15
10000 Zagreb
Telefon: 018877654
Email: zastitaop@rondoshop.hr
Web stranica: www.salcura.hr

OBRADA PODATAKA

Vaše osobne podatke obrađujemo sukladno zakonskim i ugovornim obvezama, obvezama javnog interesa te sukladno legitimnom interesu.

RONDO MONDO d.o.o. u svom poslovanju obrađuje Vaše osobne podatke, prije, za vrijeme i nakon kupnje proizvoda i usluga ,  prilikom posjete službenoj web-stranici ili prilikom slanja reklamnih poruka i materijala.

A.1. Osobne podatke prikupljamo prilikom gore navedenih aktivnosti u slučaju kada nam se javite emailom ili na drugi način zbog kupnje proizvoda i usluga. Primjerice tada prikupljamo Vaše osobne podatke kao što su ime, prezime, kontakt podatak , ovisno o načinu dogovorene isporuke proizvoda i ovisno o načinu plaćanja.

A.2. Također Vaše osobne podatke prikupljamo prije navedenih aktivnosti u slučaju da se na iste prijavite putem naše on-line prijave na službenoj stranici. Primjerice tada prikupljamo Vaše osobne podatke kao što su ime, prezime, kontakt podatak,.

A.3. Vaše osobne podatke obrađujemo u slučaju da se prijavite na naš newsletter koji se nalazi na našoj službenoj web stranici. Primjerice vaše ime, email adresu.

Za navedeno slanje novih ponuda ovlašteni smo sukladno našem ugovornom/legitimnom interesu, budući da ste temeljem postojećeg ili ranijeg poslovnog odnosa možda zainteresirani za slične proizvode ili usluge u kojima sudjelujete ili ste sudjelovali, a dali ste nam privolu za takvu vrstu kontakta.

Nadalje, svi Vaši osobni podaci koji se prosljeđuju trećima a radi ispunjenja naših zakonskih i ugovornih obveza ili legitimnog interesa prosljeđuju se sukladno našem nalogu (primjerice poštanske usluge radi isporuke proizvoda, usluge održavanja web stranice, usluge e-mail korespondencije)

SVRHA OBRADE

Svrha obrade Vaših osobnih podataka je isključivo prodaja proizvoda i usluga, te isporuka i naplata istih i dostava obavijesti o novim ponudama i pogodnostima, kao i u slučaju organiziranja nagradnih igara, natječaja ili drugih promotivnih aktivnosti u kojima dobrovoljno sudjelujete.

VRIJEME ČUVANJA PODATAKA

Vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga a u slučaju kada niste postali naš klijent brišemo u roku dvije godine.
Međutim, osobne podatke naših klijenata čuvamo na duži period, zbog zakonskih odredbi. Prema Zakonu o obveznim odnosima, trogodišnji rok zastare ili duže pri pokretanju spora.
Također, Vaše podatke – podatke postojećih ili bivših klijenata obrađujemo sve do Vašeg opozivanja odnosno zabrane korištenja Vaših podataka, na što imate pravo odjaviti se u našim newsletter e-mailovima, slanjem poruke na službenu e-mail adresu RONDO MONDO d.o.o.  (zastitaop@salcura.hr) ili slanjem dopisa na sjedište društva.

Vaše osobne podatke ne prosljeđujemo izvan granica Europske Unije.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

RONDO MONDO d.o.o. jamči odgovarajući stupanj sigurnosti fizičkim, elektronskim i administrativnim mjerama a sve kako bismo zaštitili informacije koje prikupljamo, od nezgode ili protuzakonitog uništenja, gubitka, izmjene, neovlaštenog objavljivanja ili pristupanja osobnim podacima koji se prenose, čuvaju ili na drugi način obrađuju.

Pristup Vašim osobnim podacima omogućen je samo ovlaštenim zaposlenicima, pružateljima usluga kojima je nužno iz poslovnih razloga ili su im nužni zbog obavljanja posla.

VAŠA PRAVA

  • Pravo na ispravak podataka koji su netočni, nepotpuni;
  • Pravo na brisanje podataka koji su nepotrebni ili su izgubili svrhu obrade, osim onih za koje zakon nalaže čuvanje u propisanim rokovima;
  • Pravo na prijenos podataka koje obrađujemo u strukturiranom i jednostavnom obliku;
  • Pravo na prigovor i žalbu u slučaju da smatrate da se sa Vašim podacima postupa nezakonito;
  • Pravo na povlačenje privole (suglasnosti) za zaprimanje naših reklamnih ponuda.

Sva gore navedena prava možete ostvariti podnošenjem Zahtjeva na službenu e-mail adresu ili na adresu sjedišta društva navedenu u poglavlju Opće informacije ove Politike privatnosti.

Na Vaš Zahtjev imamo obvezu odgovoriti u roku od mjesec dana od podnošenja Zahtjeva.

Ova Politika privatnosti stupa na snagu 24.05.2018. godine.